Terjemahan Lirik Tanpa Batas Waktu versi Sunda OST Ikatan Cinta RCTI

Terjemah Lirik Tanpa Batas Waktu versi Sunda (OST Ikatan Cinta)

SUNDAPEDIA.COM, Sampurasun! Terjemah lirik lagu Tanpa Batas Waktu yang menjadi original soundtrack (OST) sinetron Ikatan Cinta RCTI. Lagu Tanpa Batas Waktu diciptakan oleh Ade Govinda dan dinyanyikan oleh Fadly Padi.

Dilansir Antara, lagu tersebut diciptakan Ade dalam mimpinya. Saat terbangun liriknya ditulis dan mengalir begitu saja.

Berikut ini terjemahan lirik lagu “Tanpa Batas Waktu” OST Ikatan Cinta RCTI.

Kuring aya kénéh di dieu
Tetep dina eusi haté nu baheula
Henteu robah reujeung teu kungsi béda
Kuring masih yakin jaga nu anjeun

Kuring masih di tempat ieu
Masih satia ngantian béja ti anjeun
Masih hayang ngadéngé sora anjeun
Cinta téh ngajadikeun kuring kuat

Kuring téh sono
Anjeun tangtu nyaho
Taya wates wanci
Ngan ngahuleng

Kuring miharep
Najan taya kecap
Cinta ngupayakeun

Anjeun jauh di mata tapi deukeut na du’a
Kuring sono ka anjeun

Kuring masih di dunya ieu
Nempokeun ti kajauhan reujeung manehna
Najan tangtu kaduruk timburu mah
Tapi omat anjeun tong kamamana

Kuring téh sono
Anjeun tangtu nyaho
Taya wates wanci
Ngan ngahuleng
Kuring miharep
Najan taya kecap
Cinta ngupayakeun

Ooo…oo…

Kuring téh sono
Anjeun tangtu nyaho
Taya wates wanci
Ngan ngahuleng
Kuring miharep
Najan taya kecap
Cinta ngupayakeun

Anjeun jauh di mata tapi deukeut na du’a
Kuring sono ka anjeun
Kuring sono ka anjeun
Kuring sono ka anjeun

Lagu aslinya dapat dilihat di channel YouTube MyMusic Records.