Ucapan ulang tahun bahasa Sunda untuk sendiri

Ucapan Ulang Tahun Untuk Sendiri dalam Bahasa Sunda

SUNDAPEDIA.COM, Sampurasun baraya! Tidak jarang orang yang ‘terpaksa’ mengucapkan selamat ulang tahun untuk dirinya sendiri dan biasanya ditulis di status media sosial seperti FB atau WA.

Kenapa saya katakan ‘terpaksa’? biasanya karena tak/belum ada orang spesial yang memberi ucapan ulang tahun (menunjukkan sedang single) atau supaya orang lain tahu dirinya sedang berulang tahun. Jadinya menulis sendiri ucapan ulang tahun untuk sendiri.

Apakah boleh menulis ucapan ulang tahun untuk diri sendiri? Menurut saya boleh-boleh saja, itu mah hak masing-masing. Jangankan mengucapkan selamat, membeli hadiah untuk diri sendiri pun tidak dilarang asal kamu punya uang. He

Buat sobat pembaca setia Sundapedia.com, khususnya yang sedang berulang tahun saya ucapkan wilujeng tepang tahun mugia panjang yuswa kalawan barokah ogé sing kahontal cita-cita. Khusus buat yang masih jomblo, mugia Gusti nyaketkeun jodona sareng digampilkeun rejekina.

Baca juga: Kata-kata ucapan selamat ulang tahun Bahasa Sunda

Nah, jika kamu juga ingin menulis ucapan ulang tahun untuk diri sendiri, saya ingin berbagi kata-kata ucapan ulang tahun bahasa Sunda untuk sendiri.

Mau? Yok langsung saja lihat di bawah ini.

1. Wilujeng tepang tahun diri anu masih nyorangan, mugi Gusti maparin kalancaran kana sagala urusan abdi.

2. Teu karasa nyélérékna waktu, asa cikénéh abdi budak ayeuna geus badag. Mugi tambih yuswa abdi sing tambih dewasa salawasna tiasa nyukuran nikmat Nu Kawasa.

3. Mun taun kamari aku mah apa atuh, di taun ayeunamah kudu aku téa atuh. Lain maksud adigung tapi janji diri rék ngaronjatkeun hirup ngarah teu disia-siakeun deui.

4. Ayeuna lain taun kamari, taun hareup lain ayeuna. Tinggali urang ti taun ayeuna ka hareup ulah ninggali urang nu kamari.

5. Alhamdulillah Gusti masih maparin yuswa sareng sagalana kani’matan ka abdi. Teu karaos yuswa tos nambihan deui, mugi yuswa abdi barokah, sing ditebihkeun tina gogoda sareng cocoba.

6. Taun kamari lembaran hirup urang loba dicurat corét mangsi beureum, taun ieumah kudu dieusian ku tulisan alus nu diukir ku mangsi emas. Mudah-mudahan ti taun ka taun Allah ngamudahkeun perjuangan abdi.

7. Dina poénan borojol ieu, urang kudu leuwih hadé méh isuk pagéto teu pernah ngarasa kaduhung.

Itulah beberapa contoh ucapan ulang tahun bahasa Sunda untuk diri sendiri. Semoga bermanfaat.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *